Hydrogeochemistry of sulphur isotopes in the Kalix river catchment, northern Sweden - Ingri, Johan; Torssander, P.; Andersson, Per; Mörth, C-M (Luleå tekniska universitet, Geovetenskap och miljöteknik, 1994)
Godkänd; 1994; Bibliografisk uppgift: Abstraktvolym, Goldschmidt Conference 1994, Edinburgh; 20080228 (ysko)