Verifierig av datorsimulerad kapacitetsökning vid anrikningsverket i Malmberget - Alatalo, Johanna; Öberg, Eva; Pålsson, Bertil (Luleå tekniska universitet, Industriell miljö- och processteknik, 2006)
Godkänd; 2006; 20070122 (ysko)