Fraktionerad autogenmalning vid LKAB Kiruna : bättre malning? - Larsson, Cecilia; Adolfsson, Göran; Siikavaara, Johan; Tano, Kent; Pålsson, Bertil (Luleå tekniska universitet, Industriell miljö- och processteknik, 2004)
Godkänd; 2004; 20070122 (ysko)