Lärares perspektiv på transformeringsaktiviteter i samisk förskola och sameskola - Jannok-Nutti, Ylva (Luleå tekniska universitet, Pedagogik, språk och Ämnesdidaktik, 2011)
Godkänd; 2011; 20111205 (ylvjan)