Om man inte har fördomar så går det bra : lokalvård och tvätt på Gällivare kommuns äldreboende, ett samarbete med Samhall AB - King, Allen Douglas; Berg, Elisabeth (Luleå tekniska universitet, Arbetsvetenskap, 2007)
Godkänd; 2007; 20070322 (kirhon)