Mot en gruvlig framtid? : Malmfältare om stadsomvandlingen i Kiruna och Gällivare - Jakobsson, Mats; Segerstedt, Eugenia (Luleå tekniska universitet, Arbetsvetenskap, 2014)
Godkänd; 2014; 20150330 (majac)