Kvinnors villkor i kommunalpolitiken : en dynamisk maktanalys av situationen i Gällivare och Luleå under åren 1994-1998 - Westerlund, Maj-Britt (Luleå : Länsstyrelsen i Norrbottens län, 2005)
Godkänd; 2005; 20080207 (ysko)