Sulfidjord : sammanställning från en seminariedag. Hantering, klassificering och teknik - med fokus på miljöegenskaper - Åkerlund, Håkan (Luleå tekniska universitet, 2005)
Denna skrift är baserad på de presentationer och diskussioner som ägde rum vid en seminariedag rörande sulfidjord på Luleå tekniska universitet den 10 november 2005. Sammanställningen bygger på förda minnesanteckningar och på presenterat föreläsningsmaterial. Godkänd; 2005; 20080522 (ysko)