Charrette som verktyg för kreativ samverkan i väg- och stadsutvecklingsprojekt : utvärdering av charretter i Kiruna, Ludvika och Söderköping - Nilsson, Kristina L. (Borlänge : Vägverket, 2006)
Upprättat; 2006; 20091120 (ysko)