Vägar framåt för kyrkomusikerutbildningen på Nordkalotten : att gå över gränser - Lundblad, Jonas (Luleå tekniska universitet, Musik och dans, 2008)
Denna rapport är en redovisning av arbete utfört inom projektet "Kyrkomusikaliskt nätverk" vilket varit ett delprojekt inom det övergripande projektet "Nordkalottens universitet". Godkänd; 2008; 20080828 (ysko)