Borrhålsvärmelager i berg vid Högskolan i Luleå : anläggnings- och driftserfarenheter : projekt Luleåvärme 1982-1985 - Nordell, Bo (Luleå tekniska universitet, Arkitektur och vatten, 1986)
Godkänd; 1986; 20070209 (ysko)