Priorums nyföretagarverksamhet : en studie om stödjande insatser för nya företagare i Luleå kommun under perioden 1998-2003 - Roininen, Sari (Luleå tekniska universitet, Innovation och Design, 2004)
Godkänd; 2004; 20070630 (ysko)