Arbetslösa ungdomar i Piteå kommun 2012 : Omfattning, orsaker och ungdomarnas utbildning, yrkeserfarenhet och framtidsplaner - Jakobsson, Mats; Berglund, Leif (Luleå tekniska universitet, Arbetsvetenskap, 2012)
Godkänd; 2012; 20121025 (ysko)