Skolenkäter vid Munksundsskolan i Piteå : före och efter ombyggnaden av Munksundsvägen - Leden, Lars; Rosander, Peter (Luleå tekniska universitet, Arkitektur och vatten, 2006)
Godkänd; 2006; 20080918 (andbra)