Underlag till trafikstrategi för Kiruna kommun : för hållbart resande, stadsomvandling och kallt klimat - Arnehed, Sebastian; Johansson, Charlotta; Öberg, Maria (Luleå tekniska universitet, Arkitektur och vatten, 2013)
Aktuellt dokument är ett första steg i att formulera och ta fram en uppdragsbeskrivning gällande en trafikstrategi för Kiruna kommun. Dokumentet beskriver de huvudsakliga delarna för såväl processen med att utarbeta en trafikstrategi som det faktiska innehållet. Kiruna kommun har hittills inte varit delaktiga i denna del av processen, men är formellt ansvariga i ett fortsatt arbete. Godkänd; 2013; 20130319 (obemar) Nya Giron