Materialdata för betong SKANSKA-K6516P - Jonasson, Jan-Erik (Luleå tekniska universitet, Byggkonstruktion och -produktion, 2005)
Denna utredning, som omfattar mätning av materialegenskaper för hårdnande betong och utvärdering av resultaten anpassade för att användas i datorsystemet ConTeSt, är ett uppdrag från SKANSKA till LTU (Luleå tekniska universitet). Godkänd; 2005; 20080522 (ysko)