Artiklar från Plan:s forsknings och tillämpningskonferens/Workshop : 27-28 augusti 2015 vid Luleå tekniska universitet - Segerstedt, Anders (Luleå tekniska universitet, Industriell Ekonomi, 2015)
Godkänd; 2015; Bibliografisk uppgift: Program PLAN:s Forsknings- och Tillämpningskonferens i Logistik 27-28 augusti 2015, Luleå tekniska universitet, Luleå; 20151104 (andbra)