Hälsa på hal is – strategisk planering för god hälsa i kallt klimat : [Health on thin ice – urban planning for good health in cold climate] - Tossavainen, Mia (Luleå tekniska universitet, Hälsa och rehabilitering, 2012)
Funder: Norrbottens läns landsting (Dnr: 597-12); Länsstyrelsen i Norrbottens län (Dnr: 303-62-12 ); Pajala kommun; Luleå kommun; Tyréns AB; Northland Resources Inc.