Arktisia lohikaloja loisivan sukasjuotikkaan (Acanthobdella peledina) esiintymisestä ja ekologiasta Suomen tunturijärvissä - Lakka, Hanna-Kaisa; Kangosjärvi, Henna; Savikko, Ari; Arnekleiv, Jo Vegar; Qvenild, Tore
2024