Transdisciplinary Wildlife Management : The XVI Nordic Congress of Wildlife Research, Arctic Centre, Rovaniemi, Finland, May 31-June3, 2016 : Abstracts - Ruusila, Vesa; Pellikka, Jani; Luke / Luonnonvarat ja biotuotanto / Esikunta / Esikunta (4100100111); Luke / Talous ja yhteiskunta / Luonnonvarat ja maaseudun kehittäminen / Luonnonvarat ja maaseudun kehittäminen (4100400411); 4100100111; 4100400411
2016