Mustikan ja puolukan tuotoksen ennustemallit Pohjois-Karjalan alueelle - Ihalainen, Marjut; Salo, Kauko; Pukkala, Timo (Metsäntutkimuslaitos, 2003)
Tutkimusseloste Seloste artikkelista: Ihalainen, M., Salo, K. & Pukkala, T. 2003. Empirical prediction models for Vaccinium myrtillus and V. vitis-idaea berry yields in North Karelia, Finland. Silva Fennica 37(1): 95–108.