Kylvömännikön harvennusreaktio ja kasvunvaihtelu pohjoisella metsänrajalla - Varmola, Martti; Salminen, Hannu; Timonen, Mauri (Metsäntutkimuslaitos, 2004)
Tutkimusseloste Seloste artikkelista: Varmola, M., Salminen, H. & Timonen, M. 2004. Thinning response and growth trends of seeded Scots pine stands at the arctic timberline. Silva Fennica 38(1): 71–83.