Puu- ja kuituvarat tulevaisuudessa – esimerkkinä Pohjois-Karjalan metsäkeskuksen alue - Nuutinen, Tuula; Kilpeläinen, Antti; Hirvelä, Hannu; Härkönen, Kari; Ikonen, Veli-Pekka; Lempinen, Reetta; Peltola, Heli; Wilhelmsson, Lars; Kellomäki, Seppo (Metsäntutkimuslaitos, 2009)
Tutkimusseloste Seloste artikkelista: Nuutinen, T., Kilpeläinen, A., Hirvelä, H., Härkönen, K., Ikonen, V-P., Lempinen, R., Peltola, H., Wilhelmsson, L. & Kellomäki, S. 2009. Future wood and fibre sources – case North Karelia in eastern Finland. Silva Fennica 43(3): 489–505.