Pohjois-Suomen viljeltyjen mäntytaimikoiden hirvituhoriskiin vaikuttavien tekijöiden mallittaminen - Nikula, Ari; Hallikainen, Ville; Jalkanen, Risto; Hyppönen, Mikko; Mäkitalo, Kari (Metsäntutkimuslaitos, 2008)
Tutkimusseloste Seloste artikkelista: Nikula, A., Hallikainen, V., Jalkanen, R., Hyppönen, M. & Mäkitalo, K. 2008. Modelling the factors predisposing Scots pine to moose damage in artificially regenerated sapling stands in Finnish Lapland. Silva Fennica 42(4): 587–603