Puiden kuolinsyyt pohjoisen Fennoskandian luonnontilaisissa kuusimetsissä - Lännenpää, Antti; Aakala, Tuomas; Kauhanen, Heikki; Kuuluvainen, Timo (Metsäntutkimuslaitos, 2008)
Tutkimusseloste Seloste artikkelista: Lännenpää, A., Aakala, T., Kauhanen, H. & Kuuluvainen, T. 2008. Tree mortality agents in pristine Norway spruce forests in northern Fennoscandia. Silva Fennica 42(2): 151–163.