Yksityismetsänomistajien mielipiteet metsänkäsittelystä Pohjois-Suomessa - Hallikainen, Ville; Hyppönen, Mikko; Pernu, Leena; Puoskari, Jouni (Metsäntutkimuslaitos, 2010)
Tutkimusseloste Seloste artikkelista: Hallikainen, V., Hyppönen, M., Pernu, L. & Puoskari, J. 2010. Family forest owners’ opinions about forest management in northern Finland. Silva Fennica 44(2): 363–384.