Kuusen luontainen taimettuminen ojitettujen korpien muokatuilla ja muokkaamattomilla pienaukoilla ja pienillä avohakkuualoilla – tapaustutkimus Pohjois-Suomesta - Hökkä, Hannu; Repola, Jaakko; Moilanen, Mikko; Saarinen, Markku (Metsäntutkimuslaitos, 2013)
Tutkimusseloste Seloste artikkelista: Hökkä, H., Repola, J., Moilanen, M. & Saarinen, M. 2012. Seedling establishment on small cutting areas with or without site preparation in a drained spruce mire – a case study in northern Finland. Silva Fennica 46(5): 695–705.