Kuusen taimien pituus- kasvu hakkuun jälkeen korpikuusikon pienaukoissa Pohjois-Suomessa – vertailu ylispuuhakkuisiin ja viljelytaimikoihin - Hökkä, Hannu; Mäkelä, Hanna
Tutkimusseloste Seloste artikkelista: Hökkä, H. & Mäkelä, H. (2014). Postharvest height growth of Norway spruce seedlings in northern Finland peatland forest canopy gaps and comparison to partial and complete canopy removals and plantations. Silva Fennica 48(5), article id 1192. 2015