Poiminnan vaikutus mustikan, puolukan ja variksenmarjan marjantuotantoon Pohjois-Suomessa - Peltola, Rainer; Manninen, Outi (Metsäntutkimuslaitos, 2013)
Tutkimusseloste Seloste artikkelista: Outi H. Manninen & Rainer Peltola. 2013. Effects of picking methods on the berry production of bilberry (Vaccinium myrtillus), lingonberry (V. vitis-idaea) and crowberry (Empetrum nigrum ssp. hermaphroditum) in northern Finland. Silva Fennica 47(3).