Siniketun ketarat suoraan: jalkarakenne jalostusohjelmaan - Kempe, Riitta; Strandén, Ismo (Maaseudun tulevaisuus, 2010)
Siniketun tärkeimmät jalostustavoitteet ovat pentueen ja nahan koko sekä nahan laatu. Näiden rinnalle jalostusohjelmaan on tulossa rakenteen ja terveysominaisuuksien arvostelu. v ok