Nurmen lannoituksesta ja apilan menestymisestä Pohjois-Suomen multa- ja turvemailla - Köylijärvi, Jaakko (Maatalouden tutkimuskeskus, 1959)
v Kirjasto Aj-k The effect of fertilization upon red clover on humus and peat soils in northern Finland