'Aura' and 'Astra', Finnish arctic bramble hybrid varieties - Hiirsalmi, Heimo; Junnila, Saila; Säkö, Jaakko (Agricultural Research Centre, 1987)
Sarja Puutarhaviljely n:o 56 V ok 'Aura' ja 'Astra', suomalaiset jalomaarainlajikkeet