Winter damage and low-temperature fungi on leys in North Finland in 1976-1979 - Mäkelä, Kaiho (Agricultural Research Centre, 1981)
Sarja Kasvitaudit n:o 78 v ok Kirjasto Aj-K Pohjois-Suomen nurmien talvituhoista ja talvituhosienistä vuosina 1976-1979