Lakasta viljelykasvi? - Hoppula, Kalle; Pirinen, Heli; Miettinen Eero (Suomen maataloustieteellinen seura, 2006)
Sisältö: CD-ROM sisältää artikkelit Maataloustieteen Päivien 2006 esitelmistä ja postereista kokonaisuudessaan. v ok