Testing grass species and varieties for land reclamation in Iceland - Áslaug, Helgadóttir (Suomen maataloustieteellinen seura, 1988)
v ok Kirjasto Aj-K Maan kasvuunpalautumisessa käytettävien heinälajien ja -lajikkeiden testaaminen Islannissa