Mineral element content of oats (Avena sativa L.) in an acid sulphate soil area of Tupos village, northern Finland - Yli-Halla, Markku; Palko, Jukka (Suomen maataloustieteellinen seura, 1987)
v ok kirjasto Aj-K Happamalla sulfaattimaalla kasvaneen kauran kivennäisainepitoisuudet