Fungus diseases of cultivated arctic bramble (Rubus arcticus L.) in Finland - Ruokola, Anna-Liisa (Suomen maataloustieteellinen seura, 1981)
v ok kirjasto Aj-K Viljellyn mesimarjan (Rubus acticus L.) sienitaudit Suomessa