A Study of nutritional status of Finnish reindeer (Rangifer Tarandus L.) in different months - Syrjälä, Liisa; Kossila, Vappu; Sipilä, Helena (Suomen maataloustieteellinen seura, 1973)
v ok kirjasto Aj-K Porojen ravitsemustilaa koskeva tutkimus I. Pötsimikrobiston koostumus ja volyymi