Plenodomus Meliloti dearness & sanford found in Finnish Lappland - Salonen, Arvi (Suomen maataloustieteellinen seura, 1962)
v ok Kirjasto Aj-K Plenodomus Meliloti dearness & sanford löytynet Suomen Lapista