Kertomuksia kalksalolaisista 1900-luvun alusta : muistelijoiden Irja ja Aarne Ahokas välittämän suullisen perinteen tallentanut Hannu Ahokas - Ahokas, Hannu (Tampereen Yliopistopaino Oy, 2003)
Koko kirjan saatavuus: Risto Viitanen, Kustannus Oy Tase-Balans, Fredrikinkatu 61, 00100 Helsinki, 09-6944064 v ok KJB. Yksikön huom.: KJB