Märehtijän ravitsemuksen kvantitatiivinen tarkastelu - Huhtanen, Pekka (no, 2001)
NOR:n 11. pohjoismainen porotutkijakokous, The 11th Conference on Reindeer Research Kaamanen, Finland, 18-20 june 2001 v ok