Effect of cultivation techniques on mint oils in Northern Finland - Aflatuni, Abbas; Sorvari, Katja; Galambosi, Bertalan (Allured Publishing Corp., 1998)
Julkaisussa tekijät virheellisessä järjestyksessä. v ok