Syys- ja talviruokinnan vaikutus sinikettunaaraiden siitoskuntoon - Miettinen, Maija (fi, 1995)
Pro gradu-työ : Joensuun Yliopisto, matemaattis-luonnontieteellinen tiedekunta, biologian laitos 1995 V TUR