Incompatibility classes and fruit set in natural populations of arctic bramble (Rubus arcticus L.) in Finland - Tammisola, Jussi (Agricultural and Food Science, 1988)
v ok kirjasto Aj-K Diss. : Helsingin yliopisto Inkompatibiliteettiluokat ja marjonta mesimarjan suomalaisissa luonnonesiintymissä