Veikala "Terranova" T/C "Origo" iekšējās komunikācijas pilnveidošana. - Bera, Elvīra (Latvijas Universitāte, 2014)
Diplomdarba tēma ir veikala „Terranova”, TC „Origo” iekšējās komunikācijas pilnveidošana. Diplomdarba mērķis ir izvērtēt iekšējās komunikācijas procesu veikalā „Terranova”, T/C „Origo”, sniegt priekšlikumus tā pilnveidošanai. Pētījuma gaitā autore secināja, ka uzņēmuma „Profester Invest” veikala „Terranova”, T/C „Origo” vadība apzinās iekšējās komunikācijas nozīmi uzņēmuma mērķu sasniegšanā, taču pašu komunikācijas procesu uzskata kā pašsaprotamu lietu, tāpēc nevelta uzmanību tā pilnveidošanai. Diplomdarbu veido 62 lappuses; darbs sastāv no ievada, trim nodaļām, secinājumiem un priekšlikumiem. Diplomdarba pamata daļā ievietoti 22 attēli un 6 tabulas. Diplomdarbam pievienoti 3 pielikumi – darbinieku aptaujas anketa un intervija, intervija ar augstākā līmeņa vadītājiem. Atslēgvārdi: iekšējā komunikācija, komunikācijas audits, komunikācijas shēma, aptauja. The theme of this thesis is improvement of internal communication in the shop "Terranova" S/C "Origo". The aim of thesis is to assess the internal communication process in the shop "Terranova" S/C "Origo" and to give suggestions for improvement. During the research, the author concluded that management of the company "Profester Invest" which owns the shop "Terranova" in S/C "Origo" is aware of importance of internal communication in order to achieve company's objectives. However, the communication process is seen as a matter of course, therefore management do not pay attention to its improvement. Thesis is 62 pages long; work consists of an introduction, three chapters, conclusions and proposals. There are 22 pictures and 6 tables inserted in the thesis, and included 3 attachments - staff questionnaire and interview, interview with managers. Keywords: internal communication, audit of communication, communication scheme, survey.