Tuhti ja tasokas paketti kansakunnan kokemisesta - Puranen-Impola, Karoliina (Historian ja etnologian laitoksen tutkijat ry, Jyväskylän yliopisto, 2022)
Arvio teoksesta Kivimäki, Ville, Sami Suodenjoki & Tanja Vahtikari toim. Lived Nation as the History of Experiences and Emotions in Finland, 1800–2000. Palgrave Macmillan. 2021. 392 s. ISBN 978-3-030-69881-2. nonPeerReviewed