Facsímil: Mapa de Puerto Dickson segun G. Bove, expedicion del Vega 6 à 10 agosto 1878 - Bove, Giacomo (Institut Cartogràfic i Geològic de Catalunya, 2022)
1 Mapa, b/n.- El full conté 3 finestres (6 x 6 cm aprox.): Mapa del cabo Bolvan Viaje del Lena en el estrecho de Malygin Mapa del cabo Tscheljuskin.- Reproducció del mapa de G. Bove (dins: Sommaria Della Spedizione Antartica Italiana, 1880?) publicada dins l'obra de Nordenskiöld Viaje del Vega alrededor de Europa y Asia (trad. al castellà de la 1a ed. de 1882).- Donació a la biblioteca del CEC: Gomis 1:200 000 22 x 17 cm., full 30 x 34 cm.