Facsímil: Bosquejo de un mapa del estrecho de Taimur, por G. Bove, expedición del Vega, 14 à 18 de Agosto 1878 - Bove, Giacomo (Institut Cartogràfic i Geològic de Catalunya, 2022)
1 Mapa, b/n.- Conté 1 finestra: Aktinia bay (6 x 9 cm).- Reproducció del mapa de G. Bove (dins: Sommaria Della Spedizione Antartica Italiana, 1880?) publicada dins l'obra de Nordenskiöld Viaje del Vega alrededor de Europa y Asia (trad. al castellà de la 1a ed. de 1882).- Donació a la biblioteca del CEC: Gomis 22 x 17 cm., full 34 x 28 cm.