Depresija pri bolnikih z rakom - Milakić-Snoj, Zvezdana (Krka, 2019)
Depresija je ena najpogostejših duševnih motenj pri bolnikih z rakom. V tej knjižici je opisano, kaj je depresija, kako jo prepoznati in kako poteka zdravljenje depresije. Podani so tudi nasveti za bolnike, kaj morajo vedeti o zdravljenju z antidepresivi in kako si lahko pomagajo sami.