[Mapa geomorfològic de la part subaquàtica de la península de Kamchatka, part nord-est] - Acadèmia de la URSS. Institut de Oceanografia (Observatori de l'Ebre, http://www.obsebre.url.edu/ca/, 1961)
1 mapa, color. - Part Submergida, Arc de Kamtxatka - Kuril (Nord - Oriental).- Mapa geomorfològic. - Mapa en rus. 1:2 500 000 52 x 49 cm. en un full de 56 x 53 cm.